Osuška na zakázku

Vyberte si sami barvu osušky a zda má být s výšivkou nebo bez. Záleží jen na Vás jaké jméno, text, obrázek nebo znamení zvěrokruhu zvolíte a jakou barvou nitě bude výšivka vyšita.

Kvalitní froté vyšívané osušky ze 100% bavlny. Osuška má velikost 70x140 cm (gramáž 400 g/m2), jsou dodávány v několika barevných odstínech.

Osušky jsou velmi savé a příjemné na dotyk. Jsou úhledně zabalené a jsou vhodným dárkem (nejen) pro celou rodinu.

Postup objednávky:

Množství: zvolte si počet kusů výrobků, které chcete zhotovit na zakázku.

Barva ručníku: zvolte si barvu ručníku, kterou chcete objednat. (cena se může měnit v závislosti na gramáži a dodavateli).

Jméno: zvolte si jméno, které chcete vyšít na ručník. Výška výšívaného jména je 3,5 cm.

Barva jména: zvolte si barvu nitě, kterou bude jméno vyšito (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení).

Různý text: zvolte si různý text, který chcete vyšít na ručník. Výška výšívaného textu je 3,5 cm.

Barva různého textu: zvolte si barvu nitě, kterou bude různý text vyšit (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě nebo jejího složení).

Znamení zvěrokruhu: zvolte si znamení zvěrokruhu, který chcete vyšít na ručník.

Barva znamení: zvolte si barvu nitě, kterou bude znamení zvěrokruhu vyšito (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení).

Text na přání: zvolte si text podle Vašeho přání, který chcete vyšít na ručník (počáteční cena je 30 Kč + 5 Kč za každé písmeno nebo znak). Výška výšívaného textu je 3,5 cm.

ZÁKÁZ ZADÁVANÍ TEXTŮ, KTERÉ BY PORUŠOVALI AUTORSKÁ PRÁVA JINÝCH SPOLEČNOSTÍ (TZN. MODNÍ ZNAČKY OBLEČENÍ, ZNAČKY AUT, NÁZVY FILMŮ, JMÉNA CELEBRIT APOD.), VULGÁRNÍ A RASISTICKÉ TEXTY.

Barva textu na přání: zvolte si barvu nitě, kterou bude Váš text na přání vyšit (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení).

Odstíny u fotografií výrobků nemusí zcela odpovídat skutečnosti. Mohou se lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

VYNULOVAT KONFIGURÁTOR

Dostupnost barev se může měnit na základě aktuálních skladových zásob. O jejich změně budete telefonicky informováni.



+0
+0


+0
+0

+0
+0

+0
+0

+0 Kč
+0

Celková cena: 300



Texty jsou vyhotoveny pouze stylem psacího písma, který můžete vidět na ilustračních fotografiích.