Bryndák na zakázku

Vyšívaný froté bryndáček je o velikosti 27x26 cm. Slinták se zavazuje za krkem na tkaničky, celý obvod je lemovaný jemným proužkem.

POZOR: Je možné vybrat jednu, maximálně dvě volby výběru. Více není z technických důvodů možné zhotovit. Vybírejte pouze z těchto kombinací:

  • Jméno + obrázek
  • Různý text + obrázek
  • Text na přání + obrázek
  • Znamení zvěrokruhu + text na přání

Volba jednotlivých prvků

Barva bryndáčku: zvolte si barvu bryndáčku, kterou chcete objednat. (cena se může měnit v závislosti na gramáži a dodavateli).


Jméno: zvolte si jméno, které chcete vyšít na bryndáček. K této volbě si můžete přidat také obrázek.


Barva jména: zvolte si barvu nitě, kterou bude jméno vyšito (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení).


Různý text: zvolte si různý text, který chcete vyšít na bryndáček. K této volbě si můžete přidat také obrázek.


Barva různého textu: zvolte si barvu nitě, kterou bude různý text vyšit (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě nebo jejího složení)


Znamení zvěrokruhu: zvolte si znamení zvěrokruhu, který chcete vyšít na bryndáček. K této volbě si můžete přidat také text na přání.


Barva znamení: zvolte si barvu nitě, kterou bude znamení zvěrokruhu vyšito (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení)


Obrázek: zvolte si obrázek, který chcete vyšít na bryndáček (obrázek se dá přidat ke jménu,ruznému textu a nebo k textu na přání).


Barva obrázku: zvolte si barvu nitě, kterou bude obrázek vyšit (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení)


Text na přání: zvolte si text podle Vašeho přání, který chcete vyšít na bryndáček (počáteční cena je 30 Kč + 5 Kč za každé písmeno nebo znak). K této volbě si můžete přidat také obrázek.


Barva textu na přání: zvolte si barvu nitě, kterou bude Váš text na přání vyšit (cena se může měnit v závislosti na barvě nitě a nebo jejího složení)


Odstíny u fotografií výrobků nemusí zcela odpovídat skutečnosti. Mohou se lišit v závislosti na nastavení Vašeho monitoru.

* aktuálně dostupné barvy naleznete ve výběrovém formuláři.

VYNULOVAT KONFIGURÁTOR

Dostupnost barev se může měnit na základě aktuálních skladových zásob. O jejich změně budete telefonicky informováni.


+0
+0


+0
+0

+0
+0

+0
+0

+0 Kč
+0

Celková cena: 60



Texty jsou vyhotoveny pouze stylem psacího písma, který můžete vidět na ilustračních fotografiích.